Foci

Hihetetlen: Nemanja Nikolics újabb mesterhármast ért el

A válogatott csatár óriási idényt futott Lengyelországban. Csapatával kupát, bajnokságot nyert és ezt megfejelte egy gólkirályi címmel. De mindez még semmi.

A magyar válogatott csatár számára is véget ért a bajnoki szezon. Nem csak csapatával triplázott, hanem az egyéni címeket tekintve is. Őt választották meg a szezon legjobb csatárának, a szezon legjobb játékosának, és a CANAL+ közönségdíját is ő kapta meg a bajnokság szezonzáró gáláján.

Nagyszerű szezonon vagyok túl. Nem csak én, hanem a csapat is. Hatalmas volt a nyomás rajtam, mert minden meccsen gólokat vártak el tőlem a szurkolók. Lengyelországban megnyertünk mindent amit lehetett, sőt én még gólkirály is lettem. Nagyszerű érzés. Viszont pihenni nincs időm, hiszen egyből kezdődik is a felkészülés az Európa-bajnokságra

– értékelt Nikolics a futbolfejs.pl lengyel szakportálnak.

A játékos a jövőjéről is ejtett néhány szót:

Hamarosan eldől a sorsom. Hazudni nem szeretnék senkinek, ilyen remek szezon után vannak más klubtól ajánlataim. Kivárok addig, ameddig a legjobb döntést tudom meghozni. Jelenleg ötven százalékot mondanék a klubváltásomra.

Reméljük, hogy a csatár az Európa-bajnokságon is megtalálja a számításait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik