Foci

Dibusz iránt francia csapat érdeklődött, de meghiúsult a klubváltás

Dibusz Dénes (dibusz dénes, )
Dibusz Dénes (dibusz dénes, )
Hivatalos vételi és szerződési ajánlatot tett a klubnak és a játékosnak a franciák.

A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes Magyarország egyik, ha nem a legjobb kapusává nőtte ki a magát. Állandó tagja a válogatottnak, tavaly nyáron állítólag a Hertha és a francia Toulouse is kacérkodott a megszerzésével, de akkor a Fradi azonnal visszautasította az ajánlatokat.

A csakfoci.hu információ szerint a téli átigazolási időszakban Franciaországból érkezett egy nagyon komoly megkeresés a hálóőr iránt. Az élvonalbeli Reims hivatalos vételi és szerződési ajánlatot tett a klubnak és a játékosnak egyaránt.  A klub komoly összeget kínált érte, olyat, amit a Ferencváros vezetése elfogadhatónak tartott, a klubváltás azonban nem jött létre a téli átigazolási időszakban. Ennek oka, hogy a kapusnak felkínált feltételek nem voltak elfogadhatóak, így Dibusz inkább a maradás mellett döntött.

A kapus szerződése még két évig szól a zöld-fehéreknél. Állítólag a klub vezetése fel van készülve arra az esetre is, ha nyáron befutna egy komoly ajánlat érte, már megvannak a lehetséges kiszemeltek a pótlására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik