Foci

A rendőrség köszönetet mondott a szurkolóknak

Igazi derbyhangulat volt szombaton a Magyar Kupa döntőjén. A Ferencáros és az Újpest csapott össze, előbbi nyerte a finálét Gera Zoltán fejesgóljával.

A Fradi-Újpest mérkőzések előtt megszokott volt, hogy a lila-fehér szurkolók külön metrókocsikkal érkeznek Ferencvárosba, ezúttal azonban nem szervezetten érkeztek a stadionhoz, így többen tartottak attól, hogy balhé lesz a mérkőzés előtt, vagy után.

Szerencsére ez elmaradt, olyannyira, hogy a hatóságok közleményben köszönték meg a szurkolók szabálykövető magatartását:

A Groupama Arénában 2016. május 7-én megrendezett Újpest FC–Ferencvárosi TC Magyar Kupa döntő, valamint az ezzel összefüggésben tartott vonulásos szurkolói demonstráció rendőri biztosítása során rendkívüli esemény nem történt, előállításra nem került sor. A rendőrség ezúton köszöni a szurkolók jogkövető magatartását

-írta a police.hu.

A balhé tehát elmaradt, pirotechnikai eszközök viszont voltak bőven a stadionban. Ezzel kapcsolatban nem mondott köszönetet az MLSZ, de egyelőre nem is büntette a szurkolókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik