Foci

Cristiano Ronaldo azt hitte kézilabda meccsen van

Videón mutatjuk a Real Madrid portugál gólzsákjának szerda esti legemlékezetesebb mutatványát.

Míg a Wolfsburgot 2-0-as hátrányból Cristiano Ronaldo parádával, a portugál mesterhármasával ejtette ki a Real Madrid, addig szerda este, a sérüléséből visszatérő támadó, a Man. City ellen nem sokat tett hozzá csapata 1-0-ás győzelméhez és BL-döntőbe jutásához.

A legemlékezetesebb megmozdulása tán az volt, amikor a 61. percben Pepe beadását magasra, de nem elég magasra ugorva két kézzel behúzta Joe Hart kapujába.

Normál esetben ilyen megmozdulásokért sárgát kellene adjon a játékvezető, de a szlovák Skomina nem húzta elő a lapot.

Meglehet azért, mert a beadás pillanatában behúzta a lest az asszisztens. Így a leshelyzet megítélése megelőzte a leginkább kézilabda meccsre, ott is a kínai-figurára emlékeztető Ronaldo gólt.

BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ, EREDMÉNY:

Real Madrid–Manchester City 1–0 (1–0)
Madrid,
Bernabéu. Vezette: Skomina (szlovén)

REAL MADRID: Keylor Navas – Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo – Modric (Kovacic, 88.), Isco (James Rodríguez, 67.), Kroos – Bale, Jesé (Lucas Vázquez, 56.), Cristiano Ronaldo. Vezetőedző: Zinédine Zidane

MANCHESTER CITY: Hart – Sagna, Otamendi, Kompany (Mangala, 10.), Clichy – Fernando, Fernandinho – Jesús Navas (Iheanacho, 69.), Yaya Touré (Sterling, 61.), De Bruyne – Sergio Agüero. Menedzser: Manuel Pellegrini
Gólszerző: Fernando (20. – öngól)

Sárga lap: Lucas Vázquez (83.) ill. De Bruyne (30.), Fernando (71.), Otamendi (90+4.)

Továbbjutott: a Real Madrid, 1–0-s összesítéssel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik