Foci

Hart úgy látta, remek mérkőzés volt, szerintünk meg nem

A Manchester City története első Bajnokok Ligája elődöntőjén 0-0-ás döntetlent játszott a Real Madriddal.

A nagy iramú, de mindkét csapat által a biztonságra törekvő, így unalmassá váló mérkőzésen csupán ötször találták el a kaput a csapatok. Az érintettek a lefújás után csak keresték a megfelelő szavakat:

A pohár félig tele van, és félig üres. Ha nem tudsz nyerni, akkor a nulla nulla jó eredmény. Amikor birtokunkban volt a labda, akkor kezdődtek a problémák, nem tudtunk gólt lőni, nem voltunk eléggé kreatívak

– nyilatkozta az önkritikus Manuel Pellegrini.

Zinédine Zidane a nadrágok után a közhelyekkel sem spórolt:

A legfontosabb az, hogy jó eredményt értünk el, de sokkal több lehetőségünk volt a gólszerzésre, mint az ellenfélnek. A második mérkőzésen ötven-ötven százalék esélyt adok a két csapatnak, de mi nagyon jól felkészülünk arra a találkozóra.

Keylor Navas sokkal magabiztosabban nyilatkozott, mint edzője:

Az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül lehozzuk az idegenbeli találkozót. A hazai mérkőzésen majd nyerünk, és bejutunk a döntőbe. Erről álmodunk, meg fogjuk nyerni a madridi meccset!

Joe Hart szerint ez egy jó mérkőzés volt:

Csapatunk összeállt, briliáns a keret, most aratjuk le ennek a gyümölcseit. Nagyszerű lesz a visszavágó, ez is remek mérkőzés volt. Különösebben nagy helyzeteink nem voltak, jobb teljesítményre számítottam csapatomtól. A mostani meccs értékét a visszavágó mutatja meg, és mindkét csapat elégedett lehet ezzel a nulla nullával.

Lelke rajta… Reméljük a visszavágó – amelyet május 4-én rendeznek a Santiago Bernabéu stadionban – már mindenki szerint az lesz.

Eredmény – Bajnokok Ligája, elődöntő, első mérkőzés

 Manchester City – Real Madrid 0-0
Manchester, City of Manchester Stadion, vezeti: Cüneyt Cakir (török)

Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Kompany, Clichy – Fernando, Fernandinho – Jesús Navas (Sterling 77.), De Bruyne, David Silva (Iheanacho 39.) – Agüero

Real Madrid: Navas – Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos (Isco 90.) – Lucas Vazquez, Benzema (Jese 46.), Bale

Sárga lap: David Silva (37.) ill. Pepe (24.), Carjaval (90+2.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik