Foci

NB I: nyeretlen maradt a Loki a Haladás ellen a szezonban

kondás elemér (kondás elemér, )
kondás elemér (kondás elemér, )
Döntetlennel ért véget a dobogóért harcoló Haladás és Debrecen négy gólt hozó mérkőzése a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában, Sopronban.

A mérkőzés előtt gyászszünettel emlékeztek a játékosok és a szurkolók a hétfőn elhunyt olimpiai bajnok Szarka Zoltánra, a Haladás egykori kapusára – írja beszámolójában az MTI.

Az első félidő első felében a Debrecen játszott mezőnyfölényben, de kevés helyzetet alakított ki, majd miután a Haladás vezetéshez jutott, megélénkült a játék. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, majd a hajrában megint a vendégcsapat futballozott aktívabban.

A szünet után gyorsan estek a gólok, bő húsz perc elteltével kialakult a 2-2-es eredmény, amely – bár akadtak még helyzetek mindkét csapat előtt – már nem változott.

A DVSC a mostani bajnoki idényben egyszer sem tudta legyőzni a szombathelyieket: a szerdai 2-2 előtt decemberben is ez az eredmény született a Haladás otthonában, míg augusztusban a vendégek nyertek Debrecenben 1-0-ra.

Eredmény – OTP Bank Liga, 31. forduló:

Szombathelyi-Swietelsky Haladás – DVSC-TEVA 2-2 (1-0)
Sopron, 1327 néző, v.: Erdős

 

gólszerzők: Gaál (28.), Halmosi (58.), illetve Jovanovic (51.), Takács T. (67.)

 

sárga lap: Németh M. (71.), Iszlai (75.), illetve Máté (12.), Jovanovic (74.), Brkovic (90.)

 

Haladás: Király – Schimmer, Kovács L., Jánvári, Angyal – T. Wils, Iszlai, Németh M. (Medgyes, 75.) – Williams (Nagy P., 91.), Gaál, Halmosi (Popin, 87.)

 

Debrecen: Verpecz – Mészáros N., Máté P., Brkovic, Korhut – Jovanovic, Djelmic (Bereczki, 93.), Varga J., Tisza (Kulcsár T., 70.) – Holman (Ferenczi, 80.), Takács T.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik