Foci

Bajnokok Ligája: Ronaldo mesterhármasával továbbjutott a Real Madrid

A múlt hét szerdai odavágón a Wolfsburg óriási meglepetésre 2-0-ra legyőzte hazai környezetben a Királyi Gárdát, így Zinédine Zidane fiainak legalább három góllal kellett nyerniük a második mérkőzésen az elődöntőben jutáshoz.

Bő negyed óráig tudta tartani előnyét a német különítmény, ekkor jött Ronaldo, aki Carvajal átadását püfölte Benaglio mellett a kapuba.

A középkezdés után rögtön elveszítette a lasztit a Wolfsburg, a Real pedig hamar szöglethez jutott. A sarokrúgást Kroos tekerte középre, ahol Ronaldo emelkedett a legmagasabbra és a hosszúba továbbított.

A szünetig visszavett a tempóból a madridi együttes, és bár a folytatásban többet volt a labda a vendéglátónál, nem volt igazán benne a gól a Real játékában.

Mégis összejött a harmadik találat még a rendes játékidőben. Szűk negyed órával a vége előtt szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat, Ronaldo pedig kíméletlenül kihasználta az adandó lehetőséget és a hálóba tekert.

A hajrában nem tudott szépíteni, és összesítésben egyenlíteni a Wolfsburg, így 3-2-es összesítéssel a Real Madrid lesz ott az elődöntőben.

Eredmény – Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó:

Real Madrid-Wolfsburg 3-0 (2-0) – Összesítésben 3-2
Gólszerző: Ronaldo (16., 17., 77.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik