Foci

Zlatan Ibrahimovic újra Milánóban köt ki?

Mino Raiola a svéd klasszis olasz menedzsere gazzatta.it olasz sportlapnak nyilatkozott pártfogoltja lehetséges jövőjéről.  

Zlatan Ibrahimovic a PSG klasszis támadójának a szerződése a nyáron lejár. Ezért megy a találgatás, mi lesz a sorsa? Marad-e a francia fővárosban vagy tovább áll?

Olaszországból a két milánói alakulat, az Inter és a Milan is szívesen látná a horihorgas csatárt a soraiban, de a nápolyiak is elgondolkoztak a szerződésén, bár ők nem fizetnének érte. Az Interrel kapcsolatban elmondható, Erick Thohir elnök úr nem tisztázta még, hogy mit szeretne. Viszont a rossonerik (vörös-feketék – ez az AC Milan beceneve) vezetése kijelentette, ha megnyerik a scudettót, három-négy komolyabb erősítést terveznek.

– mondta Raiola

A transfermarkt.de statisztikái szerint Ibrahimovic ebben a szezonban negyven meccsen lépett pályára, amiken harmincöt gólt szerzett és tizenhat gólpasszt osztott ki. Jó az öreg a háznál elv alapján benne van a potenciál az egykori Barcelona csatárban. Ibra több nyilatkozatában is megerősítette, hogy váltani akar és nem bír már  Franciaországban futballozni.

Angliából sincs hiány a kérők között. Ott is úgy látják, hogy a harmincnégy éves játékos még elfocizna a Premier League-ben. Mint ismert a Manchester City trénere Pep Guardiola lesz, így valószínűsíthető, hogy a svéd nem ott fog kikötni, viszont a nagyobb angol klubok közül többen is élénken érdeklődnek, gondoljunk itt a másik manchesteri alakulatra vagy az Arsenalra.’

– egészítette ki magát a menedzser

Ibrát is megkeresték a dúsgazdag kínai bajnokságból, ahonnan mesés ajánlattal csábítják. A hírek szerint akár hetvenmillió eurós éves fizetést is adnának neki, ha elutazna a világvégére, de a menedzsere kijelentette, hogy Ibra még nem szeretne levezetni.

Raiola szerint Zlatan még öt évig képes a legmagasabb szinten teljesíteni. Ha ez a jóslata beválna akkor harminckilenc évesen ,,mehet nyugdíjba’’.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik