Foci

Kitört a balhé a stadionban a véleményes gól után

24.hu
24.hu

2016. 03. 27. 22:15

Korábban a témában:

A labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében Kenya hazai pályán kapott ki Bissau-Guineától. A találkozó egyetlen gólja a 81. percben esett, Luis-Mendes jegyezte, a kenyai játékosok azonban rögtön utána kérdőre vonták a játékvezetőt, mert szerintük nem haladt át a labda teljes terjedelmével a gólvonalon.

30 percre félbeszakadt a meccs, mert a szurkolók kövekkel, üvegekkel és petárdákkal dobálták meg a vendégek kispadját, és a negyedik játékvezetőt is célba vették. A rendőrök könnygázt is bevetettek, amikor rendet tettek.

Kenya vélhetően súlyos büntetésre számíthat a történtek után. A vereséget követően ráadásul minimálisra csökkent a csapat esélye, hogy ott legyen a jövő évi kontinenstornán.

Kommentek

London, 2015. november 10. 
Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. társaságában a Ronaldo címû életrajzi dokumentumfilmjének világpremierjén, Londonban 2015. november 9-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)CR7: azt akarom, hogy a gyerekem is olyan jó focista legyen, mint az apja
Meg kell, és meg is fogják tartani foci-Eb-t