Foci

Felfüggesztette a Fradi a szurkolók kitiltását

Csütörtökön délután szurkolói ankétot tartott a Groupama Arénában a Ferencváros, a programot megelőzően pedig hivatalos honlapján erősítette meg a bajnokaspiráns, hogy felfüggesztik a drukkerek kitiltását.

A Ferencvárosi Torna Club vezetése úgy döntött, megteremti annak lehetőségét, hogy a 12 éve annyira várt, 29. bajnoki cím ünneplésén minden zöld-fehér érzelmű szurkolónk részt vehessen. Ezért az érvényben lévő, a Groupama Arénából történt összes kizárást a klub azonnali hatállyal felfüggeszti

– áll a zöld-fehérek közleményében.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Az ankéton Kubatov Gábor klubelnök többek közt arra a kérdésre is felelt, lesz-e megegyezés a szurkolókkal – írja az ulloi129.hu.

Folynak a tárgyalások. Nem szeretném, ha a média hasznot húzna a szenvedéseinkből. Amíg bent voltak fasiszták voltak, amíg kint, addig szegények, ha bejönnek, akkor újra indul a lemez, ezért erről sokat nem fogok beszélni. Úgy látom, hogy jelenleg 50% az esély, mi is, ők is beláttak dolgokat, mi is most gesztusokat gyakorolunk, lásd például a sas-pályázatot vagy ezt a szurkolói ankétot. A mai nappal a kitiltotásokat felfüggesztjük

– hangzott a válasz.

Kiderült továbbá, hogy a Népligetben az Építők sporttelepen talán már idén elindul egy nagy ingatlanfejlesztés, amelyben lesz jégcsarnok, egy nagy kézilabda csarnok, ahol BL-meccset is rendezhet a Fradi, valamint egy uszoda, ahol bajnoki is lehet.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik