Budapest, 2016. január 13.
A Groupama Aréna, a Ferencvárosi Torna Club 2013-ban épült új stadionjának névfelirata a fõváros IX. kerületében, az Üllõi úton.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Foci

Felfüggesztette a Fradi a szurkolók kitiltását

24.hu
24.hu

2016. 03. 24. 20:25

Korábban a témában:

Csütörtökön délután szurkolói ankétot tartott a Groupama Arénában a Ferencváros, a programot megelőzően pedig hivatalos honlapján erősítette meg a bajnokaspiráns, hogy felfüggesztik a drukkerek kitiltását.

A Ferencvárosi Torna Club vezetése úgy döntött, megteremti annak lehetőségét, hogy a 12 éve annyira várt, 29. bajnoki cím ünneplésén minden zöld-fehér érzelmű szurkolónk részt vehessen. Ezért az érvényben lévő, a Groupama Arénából történt összes kizárást a klub azonnali hatállyal felfüggeszti

– áll a zöld-fehérek közleményében.

kubatov gábor (kubatov gábor, )
Fotó: MTI

Az ankéton Kubatov Gábor klubelnök többek közt arra a kérdésre is felelt, lesz-e megegyezés a szurkolókkal – írja az ulloi129.hu.

Folynak a tárgyalások. Nem szeretném, ha a média hasznot húzna a szenvedéseinkből. Amíg bent voltak fasiszták voltak, amíg kint, addig szegények, ha bejönnek, akkor újra indul a lemez, ezért erről sokat nem fogok beszélni. Úgy látom, hogy jelenleg 50% az esély, mi is, ők is beláttak dolgokat, mi is most gesztusokat gyakorolunk, lásd például a sas-pályázatot vagy ezt a szurkolói ankétot. A mai nappal a kitiltotásokat felfüggesztjük

– hangzott a válasz.

Kiderült továbbá, hogy a Népligetben az Építők sporttelepen talán már idén elindul egy nagy ingatlanfejlesztés, amelyben lesz jégcsarnok, egy nagy kézilabda csarnok, ahol BL-meccset is rendezhet a Fradi, valamint egy uszoda, ahol bajnoki is lehet.

 

 

Kommentek

Vastapssal emlékeztek Cruyffra a rotterdami rangadó 14. percében
Telki, 2015. november 9.
Kádár Tamás (b) és Bernd Storck szövetségi kapitány a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezõre készülõ magyar labdarúgó-válogatott edzésén Telkiben 2015. november 9-én.
MTI Fotó: Illyés TiborVálogatott: elhagyta az edzőtábort egy kerettag