Foci

A Videoton szép lassan kifosztja az Újpestet?

Ha a hírek igazak, akkor nagy változás lesz Fehérváron nyártól. Más kezébe kerül az edzői síp.

A rangado.hu “megbízható forrásból” tudja, hogy a korábbi újpesti, majd diósgyőri sportigazgató, Kovács Zoltán a francia Loic Nego, a bosnyák Asmir Suljic nyári elhappolása után tovább gyengíti az Újpestet és most a lilák edzőjét, Nebojsa Vignjevicset is Fehérvárra viszi.

Az ötleten egyáltalán nem csodálkozunk, mert míg Horváth Ferenc irányításával továbbra is csak vergődik a Videoton, addig Nebojsa Vignjevics szép lassan bebizonyította, bizony ő az NB1 egyik, ha nem a legjobb edzője jelenleg.

Ágai Kis András és Gressó Gergely újpesti, illetve Videoton részről egyaránt cáfolta a lap hírét.

Ugyanakkor a rangado.hu azt is tudni véli, hogy a Videoton jelenlegi edzőjének, Horváth Ferencnek már meg is találták a helyét a fehérvári vezetők – mégpedig Felcsúton. Így a Puskás Akadémia jelenlegi edzője, a horvát Robert Jarni a futball cégcsoport legújabb szerzeményéhez, a horvát FK Osijekhez tereli át az immár mindkét csapatot tulajdonló felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc.

Elég szép kis “összeesküvés-elmélet”, de olyan szépen egymásba illeszkednek a puzzle-darabok, hogy nem lepődnénk meg, ha végül igaz lenne…

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik