Foci

A briteket jobban érdekli a foci, mint a szex

A brit emberekről köztudott, hogy élnek-halnak a futballért, még az alacsonyabb osztályú bajnokságokban is sok esetben tele vannak a stadionok, meccsnapokon pedig a kocsmák többségében egy tűt nem lehetne leejteni. Persze érthető is, a szigetországon kívül is sok rajongója van az ottani, megalkuvást nem tűrő focinak.

A Bajnokok Ligája egyik szponzora, a Nissan készített egy felmérést, ahol azt kérdezték a britektől, mi érdekli őket a leginkább, írja a Mirror. A végeredmény minimum érdekes.

A brit nők és férfiak több mint fele (56 százalékuk) mondta azt, hogy a hét csúcspontja számukra egyértelműen az, amikor focimeccset néznek.

A válaszadók 51 százaléka a családi kikapcsolódást jelölte meg, 48 százaléka a szexet, 45 százaléka pedig a vásárlást. Több választ is lehetett adni a kérdésre, így jöttek ki ezek a számok.

A britek átlagban 2,1 órát szánnak egy héten az intim együttlétre. Ezzel szemben focimeccsek nézésére 3,5 óra jut. Csoda, ha jobban izgalomban tartja őket, hogy mi van kedvenc csapatukkal, mint az, hogy mi történik a munkahelyükön?

Lionel Messit, Luis Suárezt és Cristiano Ronaldót tartják a legizgalmasabb labdarúgónak a világon, az angol bajnokságban menetelő Leicester City pedig jelenleg sokkal érdekesebb, mint mondjuk az Atlético Madrid, vagy a tavalyi BL-döntős Juventus.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik