Foci

A vártnál korábban találkozik Ancelotti a Reallal

Carlo Ancelotti (Array)
Carlo Ancelotti (Array)
Sztárcsapatok mérkőznek meg nyáron az Egyesült Államokban.

A Real Madrid és a Bayern München előszezonbeli labdarúgó-mérkőzést játszik augusztus 3-án, New Jerseyben. A kedden bejelentett meccs része lesz a július 23-tól augusztus 13-ig tartó International Champions Cup (ICC) felkészülési tornának.

Carlo Ancelotti nyáron veszi át a bajorok irányítását, Az olasz szakember legutóbb a Real kispadján ült, ahonnan 2015 nyarán távozott.

A viadalon részt vesz még az angol élvonal jelenlegi listavezetője, a Leicester City, valamint a Chelsea, a Liverpool, az FC Barcelona, az AC Milan, az Internazionale, a Paris Saint-Germain és a Celtic Glasgow.

Mivel létrehoztunk egy irodát New Yorkban, első kézből tudjuk, hogy Amerikában növekszik a foci rajongóinak száma. Örömünkre szolgál, hogy 2014 után ismét az Egyesült Államokban játszhatunk és megmutathatjuk magunkat

– nyilatkozta a Bayern vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge.

Az együttesek vélhetően több játékosukat is nélkülözik majd a tornán a franciaországi Európa-bajnokság (június 10.-július 11.) és a centenáriumi Copa América (június 3.-26.) miatt, illetve a riói olimpia (augusztus 5-21.) labdarúgótornája miatt is hiányozhatnak majd.

Az ICC mérkőzéseit több amerikai államban, valamint Glasgow-ban, Dublinban, illetve Stockholmban rendezik.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik