Foci

300 ezer forintra büntettet egy harmadosztályú csapatot az MLSZ

MLSZ(1)(960x640).jpg (Array)
MLSZ(1)(960x640).jpg (Array)
Nem úszta meg az Újpest, a Diósgyőr, és a Debrecen sem.

Kedden szokás szerint ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, amely ezen a héten sem fogta vissza magát. A harmadosztályú Csepel együttesét 300 ezer forintra büntette a FEB, ugyanis megsértették a mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírást, valamint a szurkolók részéről nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért.

Mint ismert ,a Ferencváros II elleni bajnokit több mint 10 ezer néző tekintette meg, a Fradi-szurkolók így tiltakoztak a Groupama Aréna beléptetőrendszere ellen.

A FEB az Újpest – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) 150.000 Ft, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi – írja az mlsz.hu

A miskolci együttes is fizethet, ők 50 ezer forintot, a Haladás elleni meccs rigmusaiért. Nem úszta meg a Loki sem, ők 200 ezer forintot utalhatnak az MLSZ-számlájára. A debreceniek a Vasas elleni bajnokin, valamint az FTC elleni Magyar Kupa elődöntőn tapasztalt kórusok miatt bűnhődnek.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik