Foci

Már alig van jegy a magyar-horvátra

magyar szurkolók (Array)
magyar szurkolók (Array)
Szurkolói kártya nélkül is lehet belépőt venni.

Jövő hét szombaton (március 26., 18.00 óra) találkozik egymással felkészülési mérkőzésen a magyar és a horvát labdarúgó-válogatott. A két Eb-résztvevő összecsapására nagy az érdeklődés, az mlsz.hu pénteki tájékoztatása szerint nyolc nappal a mérkőzés előtt már csak 2600 jegy vár gazdára.

A Groupama Arénában sorra kerülő találkozóra névre szóló – szurkolói kártyával – jegyeket lehet még vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni. Szurkolói kártya nélkül két fővárosi helyszínen, a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani.

Vidéken három helyen lehet szurkolói kártya nélkül jegyet venni, a Zalaegerszeg, a Diósgyőri VTK, és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein. A mérkőzésre szóló jegyek négy árkategóriában (2500, 3500, 5000, 8000 forint) vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba két árkategóriában, 15 ezer és 25 ezer forintért lehet jegyeket vásárolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik