Foci

241-szeres pénzt lehet keresni a magyar válogatotton

Egyre közelebb a franciaországi Európa-bajnokság rajtja, így a fogadóirodák beárazták Bernd Storck nemzeti tizenegyét.

Azt senki sem állítja, hogy a magyar labdarúgó-válogatottnak komolyabb álmai lehetnének az Európa-bajnoksággal kapcsolatban. Már a 44 év utáni kijutás is nagy szó, így ha még pontot is csípne Bernd Storck szövetségi kapitány csapata az F-csoportban, az már végképp minden szurkolói igényt kielégítene.

Így aztán mi nem is csodálkozunk azon, hogy a fogadóirodáknál sem mi vagyunk a favoritok. A rangado.hu utánajárt, mekkora pénzt lehet keresni válogatottunk végső sikeréért. Nos, mivel 241 körüli szorzókat kínálnak, így elég nagyot. A realitások talaján maradva lássuk a csoportkört.

Az osztrákokkal június 14-i mérkőzünk meg és itt sem minket látnak esélyesnek. Győzelmünket 4.4 és 4.6 között adják, míg a sógorok sikere 1.8-as odsszal egyértelműsítik.

Izland ellen valamivel jobb a megítélésünk, bár itt sem minket látnak favoritnak a 3.0-3.3-as magyar és a 2.1-2.4 közti izlandi sikert tippelő odszok.

Utolsó csoportmeccsünkön, a portugálok ellenin majdnem hatszoros pénzt kereshet az, aki magyar győzelemre fogad és be is jön neki a tipp 5.8, míg Cristiano Ronaldóék győzelméért alig fizetnek valamit a fogadóirodák. pedig jelenleg 1.6-szeres hasznot fizetnének ki.

Speciális fogadásokat is lehet kötni. Így például lehetőség adódik arra is tippelni, melyik válogatott lesz az, amelyik mindhárom csoportmeccsét elveszíti. Ebben a “versenyben” Albániánál és Észak-Írországnál valamivel jobban állunk – négyszeres pénzt kínálnak a “szüzességünkért.

A „ki lövi a legkevesebb gólt” versenyben ugyanez a sorrend: Magyarországon nyolcszoros pénzt, az északíreken hatszoros, az albánokon ötszörös pénzt lehet keresni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik