Foci

„Beckham egy tetovált, jellemtelen patkány!”

Az utóbbi hetekben botladozott kissé az Arsenal labdarúgócsapata, ez pedig bőven elég volt a drukkereknek arra, hogy ismét feltegyék a „Arséne, köszönünk mindent, de itt az idő távozni!” lemezt. Ráadásul először ezt a transzparenst múlt kedden, a Hull City elleni bajnokin vették elő, amikor 4-0-ra nyertek az Ágyúsok. El lehet képzelni, milyen a hangulat most, hogy vasárnap kiestek a Watford ellen az FA-kupából

Az egyik szurkolói csoport az Instagramon hozta le a fent említett feliratról készült fotót, mellette kifejtve, hogy tényleg itt lenne az ideje, hogy távozzon a londoniaktól a francia szakember.

Arsene – Thanks For The Memories But It’s Time To Say Goodbye. Disrespectful or Truthful? #COYG

Arsenal Worldwide (@arsenal_worldwide) által közzétett fénykép, 2016. Márc 14., 03:05 PDT

A bejegyzés alá aztán kommenttelt David Beckham is, aki velős kritikát fogalmazott meg a drukkerek felé: Szerinte egyesek hozzáállása szégyenletes és tulajdonképpen csak a figyelmet akarják felhívni magukra.

beckham

Azt hihetnénk, ezzel véget is ért a történet, de nem. Bekapcsolódott a sztoriba az ismert brit tévés személyiség, Piers Morgan is, aki a Twitteren gyalázni kezdte Beckhamet. Olyanokat írt, miszerint:

Szégyennek nevezi azokat az Arsenal-szurkolókat, akik a legjobbat akarják a klubnak? Ő a szégyen!

vagy

Még mindig bosszankodom, hogy David Beckham az Arsenal szurkolóit támadja. Kinek képzeli magát ez a tetovált, jellemtelen patkány?

Mivel a brit média rendesen rápörgött a sztorira, ezért biztosak lehetünk benne, hogy lesz még folytatása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik