Foci

Beckham magára haragította a Chelsea-t

Futó Csaba
Futó Csaba

sportos. 2016. 03. 12. 14:44

Korábban a témában:

Szerdán rendezték a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Chelsea és a PSG nyolcaddöntőjének visszavágóját, a párizsiak pedig egy neves vendéget is meghívtak az összecsapásra: David Beckhamet. A korábbi kiváló angol játékos épp tárgyalásban van a francia klub katari tulajdonosaival, azt szeretné elérni, hogy fektessenek be a miami csapatába, ennek apropóján invitálták meg.

Beckham és fia, Brooklyn a hazai páholyban kapott helyet és ebből adódott egy nézeteltérése: nagyon örült a párizsiak vezető góljának. Ezt a The Telegraph értesülései szerint nagyon rossz néven vette a Chelsea alelnöke, Joe Hemani, szóvá is tette mindezt Beckhamnek. Azt ugyanakkor a lap megkeresésére cáfolta, hogy csúnyán beszélt volna az angol ikonnal, esetleg mutogatott volna neki, de azért elbeszélgetett vele a félidőben arról, hogyan kellene viselkednie.

Beckham pályafutásának utolsó klubja épp a PSG volt, ahol 14 meccsen lépett pályára 2013-ban. Nem meglepő, hogy a gall együttes közel áll a szívéhez.

A Chelsea egyébként végül 2-1-re elbukta a visszavágót, végül kettős vereséggel búcsúzott a sorozat további küzdelmeitől.

Kommentek

Ha a kötelezőt sem tudja hozni a Manchester City, akkor lemondhat a bajnoki címről
Hajdu-B(960x640).jpg (Array)Újabb aranyköpés Hajdú B. Istvántól