A picture taken on February 26, 2016 in Nice, southeastern France, shows the "Allianz Riviera" stadium, a venue of the upcoming Euro-2016 European football championships.    / AFP / VALERY HACHE
Foci

Eb 2016: újraindul a harc a jegyekért

24.hu
24.hu

2016. 03. 04. 21:52

Jövő szerdán nyílik meg az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hivatalos jegybörzéje, azaz akkortól lehet ismét belépőhöz jutni a nyári Európa-bajnokságra- számolt be róla az MTI.
Korábban a témában:

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki híre szerint a börzén azok adhatják el jegyeiket, akik 2015 nyarán vagy 2016. január 18. és 2016. február 1-je között vásárolták meg, de már nincs szükségük rá. Ez azt jelenti, hogy azok a szurkolók, akik a december 15. és január 18. közti értékesítési szakaszban vettek belépőt, nem értékesíthetik azt a börzén.

Az újabb szakasz 12 órakor indul március 9-én, ettől az időponttól lehet feltenni az UEFA platformjára a fölösleges jegyeket. Azok a szurkolók, akik belépőket vásárolnának, az eladó jegyek közül azonnali fizetéssel vehetnek a kiválasztott mérkőzés(ek)re, a készlet erejéig.

Továbbra is él az a megkötés, hogy egy személy mérkőzésenként maximum négy belépőt vásárolhat. Az Eb bármely mérkőzésére lehet jegyeket vásárolni, de ugyanazon a napon rendezett két különböző összecsapásra nem vehet belépőt ugyanaz a személy.

Az MLSZ felhívja a figyelmet arra, hogy a készlet várhatóan óráról órára változik majd, ezért annak is, aki egy adott pillanatban nem talál jegyet a kiválasztott mérkőzésre, érdemes gyakran ellenőriznie az UEFA jegyvásárlási platformját, mert bármikor felbukkanhatnak belépők a kiszemelt találkozóra. A jegyek minden esetben az UEFA által megszabott eredeti vásárlási árukon kerülnek fel a börzére.

Az európai szövetség platformján regisztrációt követően lehet jegyeket eladni és vásárolni, a regisztrációt már elindította az UEFA. Vásárlásra VISA és Mastercard hitelkártyákkal nyílik lehetőség. A jegyeiket eladók ugyanarra a hitelkártyára kapják vissza a belépők árát, amellyel annak idején megvásárolták azokat.

A június 10. és július 10. között sorra kerülő Eb 51 mérkőzésére 1,8 millió jegyet bocsátottak áruba. A belépők árait négy kategóriába sorolták, a csoportszakaszra szóló legolcsóbb jegy 25 euróba (7750 forint), míg a döntőre a legdrágább 895 euróba kerül.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Leicester City's English striker Jamie Vardy reacts during the English Premier League football match between Leicester City and West Bromwich Albion at the King Power Stadium in Leicester, central England on March 1, 2016. / AFP / OLI SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  /Premier League: rájátszás is lehet a szezon végén
[UNVERIFIED CONTENT] FIFA World Cup Final: 2014-07-14
German soccer fans in Munich, Germany flocking to the streets to celebrate the German victory.Németország nem fizetett a világbajnokságért, vagy legalábbis jól titkolják