Foci

Igen, tényleg az Arsenal a világ egyik legpechesebb csapata

Edzésen elszenvedett Achilles-ín sérülése miatt még mindig nem térhet vissza az angol labdarúgó-bajnokságban harmadik Arsenalba Santi Cazorla. Arséne Wenger, a londoni Ágyúsok francia vezetőedzője szerdán azt mondta, a spanyol középpályás térdproblémája rendbe jött, mégsem tudta elvégezni a megfelelő edzésmunkát.

Cazorla novemberben, a Norwich City elleni 1-1-es döntetlen alkalmával sérült meg, s visszatérését mostanra valószínűsítették.

Sajnos nincs jól, begyulladt az Achilles-ína, ezért ki kellett vennünk a tréningből

– mondta Wenger, aki kitért a sípcsonttörésből lábadozó Jack Wilshere-re is. Az angol középpályás ebben a szezonban még nem lépett pályára az Arsenalban, s ki fogja hagyni a válogatott márciusi barátságos meccseit, amelyeken a világbajnok németek és a hollandok lesznek az ellenfelek.

A futást a héten elkezdheti, de három-négy hétre még szüksége lesz a visszatéréshez.

Rajtuk kívül Alex Oxlade-Chamberlain és Tomas Rosicky sem bevethető, összesen pedig már 32 sérülést szenvedtek el a keret tagjai a szezon során.

Az Arsenal este a Swansea Cityt fogadja a Premier League hétközi fordulójában, majd szombaton a Tottenham Hotspur vendége lesz az észak-londoni rangadón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik