Foci

A Liverpool kikapott, mégis éltették Jürgen Kloppot

A Mersey-partján nem mindenki zuhant depresszióba a vasárnap este elbukott angol Ligakupa-döntő után.

A Liverpool mára visszavonult sztárja, Robbie Fowler szerint nem kell egykori csapatának csüggednie a vasárnapi 1-1-re végződő 120 perc, és a végül büntetőpárbaj során elvesztett Ligakupa-döntő miatt.

Robbie Fowler

Robbie-Fowler(210x140).png (robbie fowler)
Fotó: europress

A negyvenéves legenda a Liverpool mezét 369-szer húzta fel, ezalatt 183-szor talált a kapuba. Külön érdekesség, hogy játszott a Manchester Cityben is, ahol nem sikerült ennyire kiteljesednie, nyolcvan meccsen csak húsz gólt szerzett.

A csatár úgy látja, Jürgen Klopp valami egészen újat kezdett el építeni a csapatnál, a játékosok bíznak benne, csakúgy isszák a szavait. A trénerrel ismét felérhet oda a csapat ahova való, a csúcsra – mondta az Expressnek a korábbi játékos.

A német edző eddig felemás teljesítményt nyújt a bajnokságban, viszont a ligakupa döntőjének elérése már szép teljesítmény, az pedig, hogy a fináléban a tizenegyespárbajban alul maradtak a Manchester Cityvel szemben, csak a balszerencsén múlott. Meg persze a City kapusán Willy Caballerón, aki emberfeletti teljesítményt nyújtva három büntetőt védett ki.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik