Foci

Doll kiakadt a játékosaira a vereség után

Ahogyan arról írtunk, a listavezető Ferencváros 2-1-re kikapott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában. A zöld-fehérek tulajdonképpen csak a találkozó végén tudták nyomás alá helyezni a kispesti kaput, későn ébredtek, addigra pedig már el is veszítették a mérkőzést.

Thomas Doll, az FTC német vezetőedzője nem is nézte jó szemmel csapata teljesítményét. Feldúltan nyilatkozott a lefújás után.

„Először is gratulálni szeretnék a Honvédnak, mert megérdemelten győztek. Lehetett látni a mérkőzés során, hogy melyik csapat az, amelyik a túlélésért küzd. Ha egy ilyen meccsen négyszer-ötször hibázol, akkor abból nem kerülhetsz ki győztesen. Ki kell mozdulnunk a komfortzónánkból, mert mindehhez, amit most láttunk, nem leszek partner.

Néhány játékosnak el kell gondolkoznia azon, hogy képes-e mindent megtenni a Ferencvárosért? Egy dolgot biztosan nem fogok megengedni senkinek: azt, hogy a tavaly kiharcolt érdemeinket kockára tegyük valaki egyéni érdekeiért.

A labdarúgás egy olyan játék, amelyben harcolni kell, mind védekezésben, mind támadásban. Ez nagyon kevés volt, ezen el kell gondolkoznunk. Mielőtt valaki azon kezd el gondolkozni, hogy milyen lehetőségei vannak, hova igazolna el a nyáron, inkább koncentráljon a futballra, hiszen egy pillanat alatt le lehet írni bárkit. Arra kell figyelni, ami a futball alapja: futni, harcolni és mindezt alázattal” – idézi Dollt a fradi.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik