Foci

Nikolics: Amit elkezdek, azt befejezem

Eldőlt, hogy rendkívül kedvező ajánlata ellenére továbbra is a varsói Legia csapatában futballozik a magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja.

Boguslaw Lesnodorski klubelnök csütörtökön a Legia hivatalos honlapján jelentette be, hogy az Ekstraklasa góllövőlistáját 23 forduló után 23 találattal vezető játékos maradása biztossá vált – számolt be róla az MTI.

A téli átigazolási időszakban a lengyel és a magyar sportsajtóban is számos pletyka jelent meg arról, hogy Nikolicsért több kínai klub is eurómilliókat kínált.

Este a nyári, franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott vajdasági csatára is megszólalt az ügyben. Saját Facebook-oldalán kifejtette: az elmúlt években már megszokta, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőjével, de ez a tél mindent túlszárnyalt.

Hihetetlen pénzekről, ajánlatokról jöttek a hírek, amelyek köszönőviszonyban sem voltak a valósággal. Kicsit meg is viselt mindez, nehéz ilyenkor kizárni a külvilágot és csak a munkára, a futballra koncentrálni. Voltak ugyan érdeklődések, de azok a klubok, amelyekről írt a sajtó, sosem tettek nekem ajánlatot

– írta Nikolics.

A 28 éves labdarúgó úgy fogalmazott: lett volna lehetősége elfogadni egy komoly ajánlatot, amelyben hatalmas összeg szerepelt, de nemet mondott rá.

Amit elkezdek, azt befejezem. Bajnok és kupagyőztes akarok lenni a Legiával és annyi gólt szerezni még, amennyit csak tudok

– jelentette ki Nikolics.

Az elmúlt években megszoktam már, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőmmel, írnak, pletyká…

Közzétette: Nikolics Nemanja official – 2016. február 25.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik