Budapest, 2014. április 23.
Kubatov Gábor, az FTC elnöke a klub népligeti sporttelepén 2014. április 23-án. Bejelentették, hogy a LUSS Kft. lesz az FTC új stadionjának üzemeltetõje, a felek tízéves megállapodást kötöttek.
MTI Fotó: Mohai Balázs
Foci

Kubatov elégtelent kapott a Fradi-szurkolók 40 százalékától

24.hu
24.hu

2016. 02. 26. 10:00

Erősen szélsőségesen ítélik meg a Ferencváros elnökének munkásságát a klub rajongói.
Korábban a témában:

Az inkább klubbaráti, mint szélsőséges szurkolói nézeteket valló ullio129.hu csütörtökön a Fradi-elnök, Kubatov Gábor elmúlt öt évi munkásságáról kérdezte olvasóit. Pénteken 10 órakor a szavazás ezt a képet mutatta.

Forrás: üllői129.hu

Szavazni egytől ötig terjedő skálán lehetett, melyen az egyes – csakúgy mint az iskolákban – jelentette a legrosszabb véleményt. A szurkolók erősen megosztottak és a két szélsőség felé hajlanak inkább.

Jelen állás szerint a voksolók 40 százaléka “megbuktatta a vizsgán” Kubatovot, míg nagyjából 37 százaléka 4-es és 5-ös osztályzatot adott az elnöki munkásságra. 23 százalék ad 2-est, 3-ast.

Az FTC, mint klub, különösen annak kirakata, a labdarúgók fejlődését senki nem vitatja. Kubatov elnöksége alatt adták át a tényleg gyönyörű, európai mércével nézve is remek Groupama Arénát, felújításokat hajtottak végre a Népligeti Sporttelepen. A zöld-fehérek valamennyi szakosztálya rendezett körülmények, anyagi biztonság között készülhet.

Ugyanakkor a Fradi szurkolói erősen megosztódtak. A különböző ultracsoportok közül néhányan bő két éve nem járnak labdarúgó mérkőzésre a vénaszkenner bevezetése miatt. Az elnök szemére vetették többször azt is, hogy a klub sportrendezvényeit, székházát biztosító Fradi Security megbízottai között számos köztörvényes bűnöző is található. Ezeknek a kigyúrt fiúknak a fellépéseitől sokuknak kifordul a gyomra.

Az elnök népszerűségének nyilván az sem tett jót, hogy mint ismert, kedden 15-20 kopasz – köztük beazonosíthatóan olyanok is, akik a Fradi Securitytól is rendszeresen megbízást kapnak – akadályozta meg Nyakó István MSZP-politikust abban, hogy a Nemzeti Választási Irodánál leadja népszavazási kezdeményezését.

Bár a Ferencváros közleményben tagadta a vádakat, a kedden történteket több lap is egyértelműen Kubatovval hozza összefüggésbe.

A Ferencváros egyesületi formában működik, így az elnök személyéről nem a szurkolók, hanem a mandátumának lejártával az egyesület közgyűlése dönthet.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Barcelona's Lionel Messi poses with the trophy after the UEFA Champions League final soccer match between Juventus FC and FC Barcelona at Olympiastadion in Berlin, Germany, 06 June 2015. Photo: Marcus Brandt/dpaÖsszeomolhat a Bajnokok Ligája, európai reform jöhet
 during the UEFA Europa League Round of 32 second leg match between Manchester United and FC Midtjylland at Old Trafford on February 25, 2016 in Manchester, United Kingdom.Kicsoda a Manchester United 18 éves hőse?