Foci

Eden Hazard már a Real Madrid mezében látja magát

A belga sztár ennél jobban nem is adhatta volna a Királyi Gárda tudtára, hogy a spanyol fővárosba akar szerződni, amilyen gyorsan csak lehet.

A Chelsea, a tavalyi angol bajnok méltatlanul rosszul teljesít az idényben. Jelenleg tizenkettedik a Premier League-ben és úgy tűnik, jövőre egyik európai kupasorozatban sem indul. Nem csoda, hogy a top játékosok a váltáson gondolkodnak.

Eden Hazardot is rendszeresen összeboronálják európai topcsapatokkal, komolyabb érdeklődés azonban csak a PSG és a Real Madrid felől érkezett. A belga szélső az Independentnek most azt nyilatkozta, ugyan remekül érzi magát a Stamford Bridgen, de ha kapna egy ajánlatot a Real Madridtól, azt nehezen tudná visszautasítani.

Ez speciel elég egyértelmű utalás arra, hogy drága madridiak, vegyetek már meg légyszi’!

A mértékadó Transfermarkt.de által 52,5 millió euróra taksált szélső a 2014/15-ös évadban remek teljesítménnyel rukkolt elő – 52 mérkőzésen lépett pályára és ezalatt 19 gólt lőtt, továbbá 13 gólpasszt jegyzett.

Ehhez képest mostanság elég halovány. 2015/16-os idényében eddig 34-szer vette fel a londoniak kék mezét és ugyan kiosztott hét gólpasszt, de mindössze két gólt szerzett. A Premier League például még gólt sem lőtt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik