Foci

Storck elégedett a hozzáállással és az elvégzett munkával

Egymás elleni játékkal zárult az edzőtábor.

Befejeződött a magyar labdarúgó-válogatott összetartása a Telkiben található edzőközpontban. Bernd Storck szövetségi kapitány nem csak az Európa-bajnokságra készülő labdarúgókat, hanem több fiatalt is behívott, aki tagjai lehetnek a távlati csapatnak.

A szövetség honlapján található beszámolóból kiderül, hogy az elmúlt két és fél nap elsősorban a felmérésekről, tesztekről szólt, de a szövetségi kapitány taktikai jellegű edzést is tartott. Az összetartás zárásaként pedig kétszer félórás, egymás elleni meccset játszottak a keret tagjai.

Storck így értékelte az összetartást:

Jó edzőtáborozást zártunk, elégedett vagyok az elvégzett munkával, és a játékosok hozzáállásával is, mindenki igyekezett a legjobbját nyújtani az elmúlt napokban. Különösen tetszett az utolsó napon lejátszott edzőmérkőzésen mutatott teljesítmény, gyors volt a játék és taktikailag is biztató volt, amit láttam, két játékrendszerben is. A legfontosabb, hogy senki sem sérült meg, mindenki egészségesen tér vissza csapatához. Elégedett vagyok, ahogy remélhetőleg a klubok is, hiszen a játékosok holnap már csapataiknál edzenek, így elegendő idejük lesz arra, hogy felkészüljenek a hétvégi bajnoki mérkőzéseikre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik