Foci

Legendák vétózhatják meg Mourinho Unitedhez való érkezését

A szurkolók szerint azonban csak a portugál képes kivezetni a klubot a káoszból.

Nem telik úgy el hét, hogy a média ne foglalkozna a munkanélküli José Mourinhóval. A portugál mestert decemberben küldték el a Chelsea-től, azóta jó néhány csapattal összeboronálták. Állítólag felmerült a neve a Real Madridnál, az Internél, de a legnagyobb sansz arra van, hogy nyártól ő veszi át a Manchester United irányítását.

A napokban a korábbi Inter-tulaj Massimo Moratti lánytestvére, Bedy Moratti elmondta, Mourinho Manchesterbe megy. A BBC Radio 5 hétfői adásában azonban a Manchester Evening újságírója, Samuel Luckhurst úgy nyilatkozott, hogy két United-legenda, Sir Bobby Charlton, és Sir Alex Ferguson, valamint a korábbi vezérigazgató, David Gill is megvétóznák az edző érkezését.

A hármas inkább Ryan Giggs kinevezését preferálja, de a drukkerek nagy része ezt nem szeretné. A szurkolók kizárólag Mourinhóban látják azt az embert, aki képes kivezetni a klubot a káoszból.

A United 26 fordulót követően ötödik helyen áll a Premier League-ben, a BL-selejtezős helyen tartózkodó City mögött hat pont a hátránya. Louis van Gaal csapata a Bajnokok Ligája csoportköréből kiesett, az Európa Ligában pedig a legjobb tizenhat közé jutásért rendezett első mérkőzésen 2-1-re kikapott a dán Midtjylland otthonában. Az FA-kupában bejutottak a nyolc közé, ahol a West Ham United lesz az ellenfelük.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik