ISTANBUL, TURKEY, FEBRUARY 21: Salih Dursun (24) of Trabzonspor shows a red card to referee as he takes the card from referee's hand  to react his decisions during Turkish Spor Toto Super Lig football match between Galatasaray and Trabzon at Turk Telekom Arena in Istanbul, Turkey on February 21, 2016. Berk Ozkan / Anadolu Agency
Foci

Elvette a piros lapot, kiállította a játékvezetőt a focista

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2016. 02. 22. 07:27

Botrányos véget ért a Galatasaray-Trabzonspor török bajnoki vasárnap este.
Korábban a témában:

A szünetben még a vendégek vezettek, csakhogy a második félidőben előbb tíz, majd Podolski egyenlítő gólja után kilenc emberre olvadt a Trabzon.

Már-már úgy tűnt, hogy így is kihúzzák döntetlennel, a játékvezető viszont a hajrában büntetőt ítélt a Galatasaraynak, ráadásul Cavandát is kiállította.

Hőzöngve reklamáltak a bírónál a játékosok, Salih Dursun pedig elég bátor volt ahhoz, hogy kiüsse a kezéből a piros lapot, amit aztán fel is mutatott neki.

A sporinak nem kellett több, őt is bezavarta az öltözőbe, a Trabzonspor így hét emberrel fejezte be a meccset. A büntetőt egyébként Inan bevágta és mindhárom pontot otthon tartotta a Galata.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The trophy of the Copa America Centenario 2016 championship is pictured at the end of the official draw at the Hammerstein Ballroom in New York on February 21, 2016.  
The Copa America Centenario, a once-in-a-lifetime soccer summer event, which honors 100 years of the Copa America tournament, will take place in the US from June 3-26, 2016. / AFP / Mladen ANTONOVCopa América: sorsoltak, halálcsoportban a házigazda
Atletico Madrid's forward Fernando Torres gestures after missing a goal during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Villarreal CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on February 21, 2016. / AFP / JAVIER SORIANOBotlott az Atlético, a Barca a forduló nyertese