Foci

Ronaldo: Tudom, miért tette ezt Messi

Szerdán este az AS Roma vendégeként lép pályára a Real Madrid a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján, és ahogyan az lenni szokott, előző nap sajtótájékoztatón beszéltek az újságíróknak a csapatokat képviselő játékosok.

Ez a feladat most többek közt Cristiano Ronaldóra hárult, akitől több, a Barcelonával kapcsolatos kérdést is feltettek a média munkatársai – számolt be róla a L’Équipe.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Az első arra vonatkozott, hogy mit gondol Messi és Suárez hétvégén bemutatott, sokak szerint sportszerűtlen tizenegyeséről.

Rövid leszek és tömör. Én tudom, hogy miért tette ezt Leo, de nem mondok többet. A többit találják ki Önök

– felelt a háromszoros aranylabdás. Ezzel valószínűleg arra utalt, hogy így segített az uruguayinak egy lépéssel közelebb kerülni a gólkirályi címhez.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Egy másik újságíró pedig arról faggatta a portugált, miért van az, hogy a katalánok csatártriójánál sokkal látványosabb az összhang, mint a madridi támadósoránál.

Emlékeztetek mindenkit, hogy zajlott ez, mikor a Manchester United 2008-ban Bajnokok Ligáját nyert. Sokan csak köszöntünk egymásnak: Scholes, Giggs, Ferdinand. Nincs szükségem rá, hogy Benzemával és Bale-lel vacsorázzak a saját házamban. A lényeg az, ami a pályán történik.

Hogy még jobban felbosszantsák, végezetül a szemére hányták, hogy november 29-e óta nem sikerült idegenben betalálnia az ellenfelek hálójába.

Mondjanak nekem egy játékost, aki több gólt szerzett idegenben, mint én, mióta megérkeztem Spanyolországba. Nem tudnak. Köszönöm, viszlát!

Ronaldo ezt követően kisétált a teremből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik