Foci

Két meccsre eltiltották az Újpest edzőjét

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága február 16-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

Vignjevic Nebojsa vezetőedző (Újpest) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Az Újpest szakvezetője a Videoton FC elleni mérkőzésen méterekre elhagyta a technikai zónát és reklamált a játékvezető ítélete ellen, ezért elküldték a kispadról. A szakember a játékvezető döntése után tovább reklamált, a játéktér közvetlen környezetét vonakodva hagyta el, a mérkőzés lefújása után pedig visszatért a játéktér mellé, onnan újból reklamált a játékvezető kifogásolt döntése ellen.

A FEB a Békéscsaba – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet, illetve egy sportszervezet tisztségviselőjének szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Puskás FC – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az Újpest – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértésért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, tárgy játéktérre történt bedobásáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 250.000 Ft, a Videoton FC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet szidalmazása) és szurkolójának a vendégszektorban történt rendbontásáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik