BURSA, TURKEY - AUGUST 17: Bursaspor's new Hungarian player Balazs Dzsudzsak undergo medical controls in Bursa, Turkey, on August 17, 2015 Bursaspor Club / Anadolu Agency
Foci

Dzsudzsák: Ne féltsenek, nincs semmi baj!

24.hu
24.hu

2016. 02. 16. 19:44

A Nemzeti Sportnak adott interjút a Bursaspor magyar válogatott légiósa.
Korábban a témában:

Dzsudzsák Balázst az elmúlt hetekben rengeteg kritika érte teljesítményével kapcsolatban, ma pedig már olyan hírek is napvilágot láttak Törökországban, hogy megválik tőle csapata és Kínába passzolják őt el.

A szélső a Nemzeti Sport megkeresésére elmondta, reggel ő is olvasta, hogy gyakorlatilag ki van rúgva a Bursasportól.

Ha komolyan vennék minden velem kapcsolatos információt, abba beleőrülnék! Az elmúlt két hétben kerültem a nyilvánosságot, mert, bár napról napra megjelent valami – már elnézését – baromság rólam, nem akartam azokat kommentálni.

– nyilatkozott Dzsudzsák, majd hozzátette, mivel az tagadhatatlan, hogy nem az elvárásnak megfelelően szerepelünk, hétfőn összeültek a klub vezetői.

dzsudzsák balázs (Array)
Europress fotóügynökség

Afféle válságértekezletet tartottak, a témát természetesen az szolgáltatta, hogyan léphet előre a csapat. A keddi edzést videózás követte, majd a sportigazgató jelezte, hogy szeretne beszélni velem. Azt tudakolta, miben segíthetnek nekem abban, hogy jobb teljesítményt nyújtsak. Azt feleltem, hogy ne féltsenek, nincs semmi baj!

A magyar válogatott csapatkapitány ugyanakkor megjegyezte neki, némiképp furcsállta, hogy az elmúlt két hétben egyik badarság látott napvilágot a másik után, és erre senki sem reagált.

Miután kiestünk a kupából, mást sem olvastam, mint hogy a kudarcért Dzsudzsák Balázs a felelős – a végén már az volt az érzésem, hogy ha havazik, ha süt a nap, azért kizárólag én vagyok a hibás. Elismerem, nem életem legjobb formáját mutattam, de egyesek mintha elfelejtették volna, hogy a futball csapatjáték. A sportigazgató erre közölte, szó sincs arról, hogy megválnak tőlem, továbbra is hisznek abban, hogy húzóemberré válok.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo listens to journalists' questions during a press conference at the Olympic Stadium in Rome on February 16, 2016, on the eve of their UEFA Champions League round of sixteen first leg football match against AS Roma. / AFP / TIZIANA FABIRonaldo: Tudom, miért tette ezt Messi
Andriy Shevchenko of AC Milan Glorie dribbles against China Old Boys during a friendly football match in Nanjing city, east China's Jiangsu province, 11 October 2014.

AC Milan Glorie lost the friendly match to China Old Boys 3-5 with a draw 1-1 in the 90 minutes and 2-4 in the penalty.Új szerepkörben Andrij Sevcsenko