BURSA, TURKEY - AUGUST 17: Bursaspor's new Hungarian player Balazs Dzsudzsak undergo medical controls in Bursa, Turkey, on August 17, 2015 Bursaspor Club / Anadolu Agency
Foci

Dzsudzsák: Ne féltsenek, nincs semmi baj!

24.hu
24.hu

2016. 02. 16. 19:44

A Nemzeti Sportnak adott interjút a Bursaspor magyar válogatott légiósa.
Korábban a témában:

Dzsudzsák Balázst az elmúlt hetekben rengeteg kritika érte teljesítményével kapcsolatban, ma pedig már olyan hírek is napvilágot láttak Törökországban, hogy megválik tőle csapata és Kínába passzolják őt el.

A szélső a Nemzeti Sport megkeresésére elmondta, reggel ő is olvasta, hogy gyakorlatilag ki van rúgva a Bursasportól.

Ha komolyan vennék minden velem kapcsolatos információt, abba beleőrülnék! Az elmúlt két hétben kerültem a nyilvánosságot, mert, bár napról napra megjelent valami – már elnézését – baromság rólam, nem akartam azokat kommentálni.

– nyilatkozott Dzsudzsák, majd hozzátette, mivel az tagadhatatlan, hogy nem az elvárásnak megfelelően szerepelünk, hétfőn összeültek a klub vezetői.

dzsudzsák balázs (Array)
Europress fotóügynökség

Afféle válságértekezletet tartottak, a témát természetesen az szolgáltatta, hogyan léphet előre a csapat. A keddi edzést videózás követte, majd a sportigazgató jelezte, hogy szeretne beszélni velem. Azt tudakolta, miben segíthetnek nekem abban, hogy jobb teljesítményt nyújtsak. Azt feleltem, hogy ne féltsenek, nincs semmi baj!

A magyar válogatott csapatkapitány ugyanakkor megjegyezte neki, némiképp furcsállta, hogy az elmúlt két hétben egyik badarság látott napvilágot a másik után, és erre senki sem reagált.

Miután kiestünk a kupából, mást sem olvastam, mint hogy a kudarcért Dzsudzsák Balázs a felelős – a végén már az volt az érzésem, hogy ha havazik, ha süt a nap, azért kizárólag én vagyok a hibás. Elismerem, nem életem legjobb formáját mutattam, de egyesek mintha elfelejtették volna, hogy a futball csapatjáték. A sportigazgató erre közölte, szó sincs arról, hogy megválnak tőlem, továbbra is hisznek abban, hogy húzóemberré válok.

Kommentek

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo listens to journalists' questions during a press conference at the Olympic Stadium in Rome on February 16, 2016, on the eve of their UEFA Champions League round of sixteen first leg football match against AS Roma. / AFP / TIZIANA FABIRonaldo: Tudom, miért tette ezt Messi
Andriy Shevchenko of AC Milan Glorie dribbles against China Old Boys during a friendly football match in Nanjing city, east China's Jiangsu province, 11 October 2014.

AC Milan Glorie lost the friendly match to China Old Boys 3-5 with a draw 1-1 in the 90 minutes and 2-4 in the penalty.Új szerepkörben Andrij Sevcsenko