Foci

Ezért nem jutott be Bernd Storck az újpesti stadionba

24.hu
24.hu

2016. 02. 14. 15:46

Ahogyan arról írtunk, hatalmas blama történt szombaton Újpesten, ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és segítője, Andreas Möller nem jutottak be az Újpest-Videoton bajnokira. A csakfoci.hu megkereste az ügyben a Magyar Labdarúgó Szövetséget, Szabó Gergő, az MLSZ sajtófőnöke levélben válaszolt a portálnak:

„A szövetségi kapitány a rendőrségi záráson – ahol rendkívül udvariasak és segítőkészek voltak vele – átjutott, a Szusza Ferenc Stadion kapujánál azonban a biztonsági szolgálat megakadályozta a stadionba való bejutását.

Ez azért is különösen sajnálatos, mert Bernd Storck így épp a szaksajtó által a mostani szezon eddigi legjobb mérkőzésének nevezett találkozót nem láthatta élőben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség azonban semmiképp sem a sajtón keresztül szeretné tisztázni a történteket, így a jövő héten levélben fogjuk tájékoztatni az Újpest FC-t a történtekről annak érdekében, hogy a jövőben hasonló ne fordulhasson elő” – írta Szabó Gergő.

A lila-fehér klub első közleményében azt mondta, Storck és Möller a rendőrség miatt nem jutott be a stadionban, ezt a rendőrség később cáfolta. Az Újpest belső vizsgálatot rendelt el, hogy mi is történt pontosan.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh beindult Katarban, most duplázott
95. percben szerzett góllal győzte le az Arsenal a Leicestert