Foci

Michael Owen nem lesz meglepve, ha a Leicester jövőre kiesik az élvonalból

Mi más is lenne a téma manapság az angol labdarúgásban, mint a Premier League-et jelent öt ponttal vezető Leicester City. Ez a történet az európai foci szenzációja a szezonban, ráadásul, bár sokan arra számítottak, a Rókák egyelőre nem lassítanak, így ha vasárnap le tudnák győzni a közvetlen rivális Arsenalt, akkor óriásit lépnének a bajnoki cím felé.

A korábbi kiváló csatár, Michael Owen a BT Sport adásában beszélt a következő szezonról, szerinte ismét a nagyokról fog szólni a bajnoki címért zajló versenyfutás. Na, és mi a helyzet a Leicesterrel?

Owen szerint simán elképzelhető, hogy kiesnek az élvonalból.

„Minden attól függ, mit tesznek a nyáron. Ha mindent egy lapra tesznek fel, és az össze befolyt pénzt a csapat megerősítésére szánják, akkor elképzelhető, hogy az elkövetkező években számolni kell velük. Ugyanakkor ha takarékoskodnak, esetleg elveszítenek egy olyan játékost, mint Riyad Mahrez, akkor

összeomolhat minden, amit felépítettek.

Azt tisztázzuk, hogy az ő keretük nem olyan, mint mondjuk a Manchester Unitedé, vagy a Liverpoolé. Hihetetlen szezonjuk van, bízom benne, hogy bajnokok lesznek, de szerintem kieshetnek a következő szezonban” – mondta Owen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik