Foci

A kiesés elkerülése a cél Felcsúton

MTK - Puskás Akadémia (Array)
MTK - Puskás Akadémia (Array)
Európa egyik legjobb utánpótlásnevelő intézménye szeretne lenni a Puskás Akadémia.

A bennmaradás a célja a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémiának, de ez nem lesz könnyű a 12 csapatos bajnokságban – a klub kommunikációs igazgatója szerint.

Takács Bence a szerdai, alcsútdobozi sajtóbeszélgetésen kiemelte, hogy a téli szünetben a keret átalakítása is ezt a célt szolgálta.

Közölte, hogy a tavaly nyáron vezetőedzőnek kinevezett horvát Robert Jarni a szezon előtti felkészülés során nagyon kemény edzéseket vezényelt, amelyekhez nem biztos, hogy a játékosok hozzá voltak szokva. Szerinte a tréner sok új dolgot hozott a csapat életébe és olyan alapokat tett le, amelyek fél év alatt még nem éreztetik hatásukat. A csapat a 11. helyen áll 16 ponttal.

Takács Bence hangsúlyozta: a Puskás Akadémia Európa egyik legjobb utánpótlásnevelő intézménye szeretne lenni. Ennek érdekében a kommunikációs feladatokat átalakították és jelentősen erősítették online és mobiltelefonos jelenlétüket is.

A kommunikációs igazgató azt is közölte, elsőként kezdtek el nyíltan foglalkozni azzal, hogy az Aranycsapatról minden magyar embernek a lehető legtöbb ismerete legyen. Mint mondta, kezdeményezésük sikeres, hiszen a felcsúti stadiont körüljáró Puskás körút már több mint 11 ezer látogatót vonzott.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik