Foci

Felsült az M4 riportere élő adásban, Pölöskey tette helyre

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2016. 02. 09. 20:44

Korábban a témában:

Visszatért a magyar foci, régi formájában tündököl az M4. Minden ember tévedhet alapon Bobák Róbert, a sportcsatorna riportere a 2-1-es vendég győzelemmel záruló Nyíregyháza-Debrecen kupameccs szünetében Pölöskey Pétert faggatta:

Mozgalmas, jó, parázs hangulatú találkozót láthatunk. Kihasználtad az adandó alkalmat és betaláltál. Hogy tetszett az első félidő és egyáltalán a gólod?

Na most ezzel az volt a gond, hogy a gólt nem ő, hanem Rezes szerezte, és erről finoman tájékoztatta is Bobákot a Szpari csatára.

A videótalálatért köszönet a TrollFocinak.

 

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Bremen's midfielder Florian Grillitsch celebrates during the German Cup ( Pokal ) quarter final football match Bayern 04 Leverkusen v SV Werder Bremen on February 9, 2016 in Leverkusen. / AFP / PATRIK STOLLARZ / RESTRICTIONS: ACCORDING TO DFB RULES IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED DURING MATCH TIME. MOBILE (MMS) USE IS NOT ALLOWED DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER THE MATCH.
== RESTRICTED TO EDITORIAL USE == 
FOR MORE INFORMATION CONTACT DFB DIRECTLY AT +49 69 67880
 /Kleinheisler nem játszott, a Werder továbbjutott
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Eb 2016: luxushotelban száll meg a magyar válogatott