BARCELONA, SPAIN - JANUARY 17: Barcelona's Leo Messi is seen during the Spanish football league match between FC Barcelona and Athletic Club Bilbao at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, on January 17, 2016. Albert Llop / Anadolu Agency
Foci

Ajjaj, Lionel Messi kedden kórházba fekszik

24.hu
24.hu

2016. 02. 09. 07:07

Egyetlen dolog tűnik biztosnak, mégpedig az, hogy argentin zseni kihagyja a szerdai, Valencia elleni Spanyol Kupa elődöntő visszavágóját.
Korábban a témában:

Lionel Messi veséje már többször rendetlenkedett. Legutóbb a decemberi klubvilágbajnokság elődöntőjét hagyta ki görcs miatt, de immár nem lehet tovább halogatni a problémát, kedden kórházba kell menjen.

Ennél jobban időzíteni a beavatkozást nem is lehetne, lévén a Barcelona a Copa del Rey elődöntőjének első felvonásán kiütötte a Valenciát. A 7-0-as végeredmény miatt a katalán csapat simán megengedheti magának, hogy szerdán, a visszavágón a legjobbjait pihentesse, vagy kezelje.

Így Messi is átesik egy speciális eljáráson. A Clinica Dexeusbe történő látogatásának a célja az, hogy csökkentsék annak a fránya vesekőnek a méretét, amely a visszatérő problémát okozza. A terv szerint Messi a beavatkozást követően még ma hazatérhet és az is megeshet, hogy a szerdai edzésen már a csapattal gyakorolhat, mi több akár a kispadra is leül majd az elődöntő visszavágóján.

 

Kommentek

Itt a válasz, miért nem ment a hétvégén Cristiano Ronaldónak
ARMENIA, YEREVAN - JUNE 13 :  Fabio Coentrao of Portugal in action during the UEFA Euro 2016 qualifying match between Armenia and Portugal at Vazgen Sargsyan Republican Stadium in Armenia, Yerevan on June 13, 2015. Hayk Baghdasaryan / Anadolu AgencyEb 2016: kidőlt a válogatott csoportellenfelének balhátvédje