Foci

Ibrahimovicék behúzták a francia szuperrangadót is – videók

Nyolc győztesen megvívott bajnokival a tarsolyában utazott a rivális Marseille otthonába a címvédő Paris Saint-Germain a francia labdarúgó-bajnokság vasárnap esti rangadóján. A PSG nem is teketóriázott sokat, már a második percben vezetést szereztek a vendégek, Maxwell középre lőtt labdájára Ibrahimovic érkezett menetrendszerűen és közelről a hálóba passzolt.

Az első játékrészben egyenlíteni tudott az Olympique, a 25 éves középpályás, Cabella lódult meg a saját térfeléről, végigkígyózott a párizsi védők között, majd a tizenhatos előteréből a kapuba lőtt, Trapp kapus hiába nyújtózott.

A PSG mégis megnyerte az ütközetet, a győztes találatban pedig szintén bene volt Ibrahimovic: a svéd gurította le a labdát Di Maríának, aki higgadtan értékesítette a helyzetet, beállítva ezzel az 1-2-es végeredményt.

A Paris Saint-Germainnek ez volt a 22. győzelmes a szezonban, emellett három döntetlenje van a csapatnak, azaz továbbra sem talált legyőzőre. 25 forduló elteltével 24 pont a fővárosiak előnye a második Monacóval szemben.

Eredmény – Ligue 1, 25. forduló

Olympique Marseille – Paris Saint-Germain 1-2 (1-1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik