DUESSELDORF, GERMANY - OCTOBER 21:  Head coach Jose Mourinho looks on during a Chelsea FC press conference prior to their UEFA Champions League qualification match against FC Schalke 04 at Duesseldorf International Airport on October 21, 2013 in Duesseldorf, Germany.  (Photo by Sascha Steinbach/Bongarts/Getty Images)
Foci

Mourinho igent mondott a Manchester United hívására

Menyhei Csaba
Menyhei Csaba

sportújságíró. 2016. 02. 05. 14:48

Már csak az a kérdés, hogy a portugál mikor veszi át a Vörös Ördögök irányítását.
Korábban a témában:

José Mourinho 2015 decembere óta munkanélküli, akkor ugyanis a Chelsea vezetősége a rossz bajnoki szereplés miatt megköszönte a munkáját. A portugál edzőt a menesztése óta folyamatosan összeboronálták a Manchester United csapatával, a teamtalk.com spanyol lapokra hivatkozva azt írja, megszületett a megállapodás a szakember és a klub között.

Már csak az a kérdés, hogy Mourinho mikor veszi át a csapat irányítását. A hírek szerint Ed Woodward ügyvezető igazgató már eldöntötte, hogy meneszti a jelenlegi menedzsert, Louis van Gaalt. Előfordulhat, hogy a holland edzőt már a szezon közben kirúgják, de legkésőbb júniusban biztosan.

A Vörös Ördögök jelenleg ötödik helyen állnak a Premier League-ben, hátrányuk tíz pont a listavezető Leicester City mögött 14 fordulóval a bajnokság vége előtt. Az FA-kupában két kört már ment a gárda, az ötödik fordulóban a Shrewsbury Town lesz az ellenfelük, míg az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában a dán Midtjylland vár a van Gaal-csapatra.

A United jelenlegi formája alapján meglepő lenne, ha menesztenék a hollandot, bár a futballban bármi előfordulhat.

 

Kommentek

Neymarnak döntenie kell: bohóc lesz vagy klasszis
A general view of the Kop where no flags or banners have been permitted as fans sing ahead of the UEFA Europa League Group B football match between Liverpool FC and FC Girondins de Bordeaux on 26th November 2015 played at Anfield in Liverpool, England. Photo Paul Greenwood / Backpage Images / DPPIKiürülhet az Anfield Road a hétvégi bajnoki 77. percében