Foci

Sikeres főpróbát tartott a Fradi Debrecenben

Debrecen-Ferencváros (Array)
Debrecen-Ferencváros (Array)
Öt gólt hozott a felkészülési meccs a Loki otthonában.

Az OTP Bank Liga tavaszi folytatása előtt lejátszotta utolsó mérkőzését a Ferencváros és a DVSC-TEVA futballcsapata. A találkozóra a Loki pallagi edzőközpontjában került sor, ahová nem a megszokott buszos utazással jutottak el a zöld-fehérek.

A találkozót a bajnokság listavezetője kezdte jobban, a hetedik percben Roland Lamah kígyózott át a középpályán, Varga Rolandhoz passzolt, aki középre tekert, az ide-oda pattogó labdát végül a belga szélső lőtte a kapuba (0-1). Három percig vezetett a Doll-csapat, az ex-fradista Holman Dávid passzolt Horváth Zsolthoz, ő pedig kiszorított szögből kilőtte a hosszú sarkot (1-1).

Rengeteg helyzetet hozott az első félidő, ezekből egyet a Fradi használt ki. A 21. percben Hajnal Tamás kapott remek indítást, majd Varga Roland elé tálalt, aki az üres kapuba passzolt (1-2).

A folytatásban is maradtak támadásban az együttesek, negyed órával a fordulás után Radó András kettőre növelte a fővárosiak előnyét (1-3). A fiatal támadó 25 méterről lőtt kapura, a labda egy védőn megpattanva került a kapus fölött a hálóba.

Tíz perccel a vége előtt egy gólra zárkózott a Loki, egy beadás után Dusan Brkovic testéről pattant Dibusz Dénes kapujába a labda (2-3). Ezzel a találattal ki is alakult a végeredmény – írja a fővárosi csapat honlapja.

A két együttes a jövő hét közepén már a Magyar Kupában lesz érdekelt. A Loki kedden a Nyíregyháza ellen idegenben, míg a Fradi szerdán a Videoton ellen hazai környezetben játssza a negyeddöntő első mérkőzését. Az NB I február 13-án folytatódik, Kondás Elemér fiai a Vasast fogadják, míg Gera Zoltánék Békéscsabára utaznak.

Eredmény – Felkészülési mérkőzés

DVSC-TEVA – Ferencváros 2-3 (1-2)

Gólszerző: Horváth (20.), Brkovic (80.) illetve Lamah (7.), Varga (21.), Radó (64.)

DVSC: Radosevic – Korhut, Mészáros (Szatmári, 72.), Brkovic, Lázár – Jovanovic, Varga J., Szakály, Horváth – Kulcsár (Coulibaly, 46.), Holman

FTC: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Pintér, Ramírez (Leandro, 46.) – Nagy Á. (Nagy D., 69.), Gera Z. (Cukic, 84.) – Varga R. (Lakatos, 77.), Hajnal (Trinks, 69.), Lamah (Busai, 77.) – Radó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik