Foci

Már két Ribéry van a Bayern BL-keretében

Franck Ribéry (Array)
Franck Ribéry (Array)
Falcao tavasszal biztosan nem játszik a Bajnokok Ligájában, nem úgy Vidal és Arda Turan.

A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza február 16-án veszi kezdetét, a nyolcaddöntőbe jutott csapatoknak február 2-án éjfélig kellett leadniuk a legfrissebb kereteket. Az európai szövetség most közzétette, a csoportkörhöz képest milyen változások történtek.

Az FC Bayern München együttesénél a Sunderland gárdájához igazoló Jan Kirchoff és a St. Gallenhez kölcsönbe távozó Gianluca Gaudino nincs a listán, ezért is kerülhetett fel oda Franck Ribéry öccse, Steeven Ribéry. A húsz éves szélső 2014 januárjában került a Bayernhez, az idei szezonban 12 meccsen 1 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott a negyedosztályban.

A Chelsea csapatánál ott van a listán Alexandre Pato és Matt Miazga, viszont a sérüléssel bajlódó Radamel Falcao tavasszal biztosan nem lép pályára a sorozatban. A Manchester Citynél Manuel Pellegrini nem számíthat Samir Nasri játékára, az ő helyét az utóbbi időben egyre többet játszó Kelechi Iheanacho veszi át.

Az FC Barcelona természetesen felvette a listára Aleix Vidalt és Arda Turant, ahogy az Atlético Madrid az alapemberré váló Augusto Fernándezt is.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik