Foci

Agyba-főbe verték egymást a focisták

Botrányos jelenetekkel tarkított mérkőzést idő előtt le kellett fújja a játékvezető, mert elszabadultak az indulatok hétfőn, a Copa Ciudad de la Plata egyik meccsén.

Az argentin bajnokság február 5-én rajtol, de már javában zajlanak a felkészülési mérkőzések. Ezek elméletileg barátságosak ugye, de arrafelé úgy látszik mégsem…

Öt napja a Boca Juniors és a River Plate felkészülési meccsén osztott ki a játékvezető öt piros lapot, most meg a Copa Ciudad de la Plata, azaz a La Plata-i városi felkészülési tornán estek egymásnak az Estudiantes és Gimnasia játékosai.

Az 55. percig még futballmérkőzésre emlékeztetett a találkozó, akkor azonban Alvaro Pereira konkrétan egy karaterúgással “kivégezte” Facundo Oreját.

A nem labdarúgó pályára való mozdulatsor után Oreja eszméletét vesztette, mentővel vitték kórházba és a találkozó is egyre feszültebbé, indulatosabbá vált. Futballnyelven szólva a játékosok faragták egymás, vagy ütöttek, mint az ipari áram – ki-ki tetszése szerint válasszon.

Az igazi attak a 93. percben történt, amikor a sokadik csúnya, azonnali piros lapot érő szabálytalanság után tömegverekedés tört ki a a pálya közepén.

Mivel az össznépi bokszmeccset nem sikerült megfékezni, a játékvezető pár másodperccel a meccs vége előtt lefújta, félbeszakította a mérkőzést. Ha valakit érdekel, a találkozót az Estudiantes nyerte 1-0-ra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik