Foci

Kleinheisler német-angol keveréknyelvén, valamint kézzel-lábbal kommunikál társaival

A vezetőedző és a sportigazgató is elégedett volt a magyar játékos teljesítményével.

Amint arról már szombaton beszámoltunk, a Werder Bremen színeiben bemutatkozott a német labdarúgó-bajnokságban Kleinheisler László. A kétszeres válogatott futballista a 63. percben lépett pályára a Hertha BSC elleni bajnokin, ahol 3-3-as döntetlen született. A Vidi korábbi játékosa 0-2-nél állt be Dárdai Pál csapata ellen.

A találkozó után a játékosok közül Clemens Fritz értékelt Viktor Skripnik vezetőedző, valamint Thomas Eichin sportigazgató mellett a klub honlapján. Fritz elmondta, az első pillanattól kezdve látszik a magyar játékoson, hogy igyekszik minél gyorsabban beilleszkedni. Viszont a nyelvvel még van problémája:

A kommunikáció még néha nehézkes, de megoldjuk, ahogy tudjuk: angol-német keveréknyelven, vagy ha kell, kézzel-lábbal.

Skripnik kiemelte, elégedett Kleinheisler teljesítményével, és reméli, hogy hamarosan száz százalékos állapotban lesz. A sportigazgató szerint jól sikerült a magyar középpályás debütálása, a hozzáállása pedig különösen említésre méltó:

Mindenre elszánt srác, aki a középpályássor bármelyik posztján képes helytállni, és akinek helyén van a szíve. Minden párharcot felvállal, nagy harcos, ezt máris láthatjuk.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik