Foci

Az a legjobb kabala, ha betalál Dybala

Paulo Dybala jó úton halad afelé, hogy félistenként tekintsenek rá Torinóban. A 22 éves argentin játékos hétről-hétre remek teljesítményt nyújt a címvédő Juventusban, vasárnap este pedig meglőtte szezonbeli 12. bajnoki gólját. Ráadásul ezzel a találattal nyert a Juve a rivális AS Roma ellen, így mondhatni még értékesebb a gól.

Érdekesség, hogy Dybala eddig 11 bajnoki meccsen talált be, ezek közül kilencet megnyert a Juventus. A torinóiak zsinórban 11. győzelmüket aratták a Serie A-ban.

A rangadót eldöntő gól:

Nápolyban is egy argentin játékos a sztár manapság. Az éllovas Napoli hatgólos mérkőzésen diadalmaskodott a Sampdoria vendégeként, Gonzalo Higuaín nyitotta a gólok sorát. Az argentin csatár nagyon érzi a kaput ebben a szezonban, már 21 gólnál jár. Az előző idényben Mauro Icardi és Luca Toni 22-22 találattal végzett a góllövőlista élén.

Higuaín újabb gólja:

A forduló előtt harmadik Internazionale hazai pályán csak 1-1-es döntetlent játszott a 18. helyen álló Carpival: a kiesés elől menekülő vendégegyüttes a 83. perctől emberhátrányban játszott, ám a ráadásban így is pontot tudott menteni.

A Fiorentina az utóbbi hetekben kissé beragadt, két vereséget is elszenvedett Paulo Sousa együttese. A firenzeiek vasárnap visszatért a győzelem ösvényére, 2-0-ra verték otthon a Torinót.

Balogh Norbert csapata, a Palermo 4-1-re legyőzte a vendég Udinesét, a magyar támadó a cserepadról nézte végig a találkozót.

Eredmények – Serie A, 21. forduló

Juventus-AS Roma 1-0 (0-0)
Internazionale-Carpi 1-1 (1-0)
Lazio-Chievo 4-1 (0-1)
Palermo-Udinese 4-1 (1-0)
Sampdoria-Napoli 2-4 (1-2)
Sassuolo-Bologna 0-2 (0-0)
Verona-Genoa 1-1 (1-1)
Fiorentina-Torino 2-0 (1-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik