Foci

Négy meccs után távozik a Fiorentinától Rossi

Az olasz klub kölcsönadja támadóját a spanyol élvonalban sereghajtó Levanténak.

A 28 éves olasz középcsatár csupán négy mérkőzésen volt kezdő a Serie A jelenlegi idényében, és a Twitter-oldalán közzétett búcsúüzenetében ki is fejtette, hogy a több játéklehetőség miatt távozik Firenzéből Valenciába – számolt be az MTI.

Én vagyok a legcsalódottabb, mert tartozom a Fiorentina szurkolóinak. Igyekeztem mindent beleadni, miután a terápiát követően az utóbbi időben ismét edzhettem, mert szerettem volna továbbra is örömöt szerezni nekik a pályán. De mindez nagyon nehéz, ha kevés esélyt kap az ember

– írta.

A New Jerseyben született Giuseppe Rossi korábban játszott már a spanyol élvonalban: 2013-ban lett a Fiorentina játékosa, előtte viszont hat évig a Villarreal csapatát erősítette. Azt megelőzően a Manchester United, a Newcastle és a Parma együttesében is futballozott.

Spanyolországi időszakában súlyosan megsérült: 2011 októberében, a Real Madrid elleni találkozón elszakadt az elülső keresztszalag a jobb térdében.

Három műtétre volt szüksége, mielőtt 2013 májusában Firenzébe igazolt, de aztán újabb négy hónapos kihagyás várt rá, emiatt kimaradt az olasz válogatott világbajnoki keretéből. A negyedik operációra 2014 szeptemberében került sor, ezért az egész előző szezont kihagyta.

A Primera Divisiónban sereghajtó Levante közölte, hogy megállapodott a Fiorentinával a tapasztalt támadó kölcsönvételéről, de a szokásos orvosi vizsgálatok még hátra vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik