Foci

Orban is helyet kaphat Bernd Storck csapatában

24.hu
24.hu

2016. 01. 18. 17:15

Korábban már meghívót kapott a német U21-es válogatottba.
Korábban a témában:

A német labdarúgó-bajnokság másodosztályából erősíthet középhátvéddel az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott. Az NSO arról számolt be, hogy Willi Orban akár Bernd Storck csapatában is szerepet kaphat.

A Gulácsi Pétert és Kalmár Zsoltot is foglalkoztató RB Leipzig 23 éves futballistája apai ágon magyar, így akár Dzsudzsákékkal is játszhat egy csapatban.

Klubcsapata televíziójának így nyilatkozott az ügyről:

Édesapám magyar és Magyarországon is él, édesanyám lengyel, én pedig Németországban születtem, így aztán mindhárom válogatottban elméletileg számításba vehetnek. Egyelőre még nem kerestek.

Orban a német U21-es válogatottba már kapott meghívót, ettől viszont A-válogatottat még szabadon választhat, már ha a három nemzeti szövetség egyike küld neki meghívót.

A védekező középpályásként is bevethető játékos elsősorban a német nagyválogatott meghívójára vár. Azért az meglepő lenne, ha Joachim Löw a másodosztályból válogatna.

 

Kommentek

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Labdarúgás: ott vagyunk az Eb-n, de minek köszönhetjük ezt?
stieber zoltán (Array)Így pózolt hatodik német csapata mezével Stieber Zoltán