Foci

Messit sérülés miatt kellett lecserélni

Futó Csaba
Futó Csaba

sportos. 2016. 01. 18. 07:56

Korábban a témában:

Vasárnap este a Barcelona labdarúgócsapata 6-0-ra kiütötte a szinte az egész meccsen emberhátrányban játszó Athletic Bilbaót. Úgy indult a meccs, hogy ezen az estén majd végig Lionel Messit ünnepli a közönség, aki a meccs előtt mutatta meg a publikumnak ötödik Aranylabdáját, majd egy értékesítette büntetővel is jelentkezett.

A második félidőre ugyanakkor már nem jött ki a pályára, Arda Turan váltotta.

A találkozó után kiderült, hogy nem ok nélkül kellett lecserélni Messit, bár sokáig nem volt tiszta, mi is lehet a probléma. A meccs ideje alatt még az az infó terjedt el, hogy a térdét fájlalta, ám a lefújás utáni sajtótájékoztatón Luis Enrique már izomsérülésről beszélt. Elmondta: a hétfői orvosi vizsgálatok után majd többet tudnak.

Semmi értelme nem lett volna kockáztatni. Egyik játékosom egészségi állapotával sem szeretek rizikózni, ez különösen igaz Messire

– mondta Enrique, akinek nagyon úgy fest, hogy a második félidőben sérülés miatt lecserélt Jordi Albát tíz napig mellőznie kell.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Hungary's midfielder László Kleinheisler is pictured prior to the Euro 2016 play-off football match between Hungary and Norway at the Grupama Arena in Budapest on November 15, 2015.  AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / AFP / ATTILA KISBENEDEKKleinheisler lehet Bréma hőse, a napokban bejelenthetik az érkezését
Csoda, hogy ezért a rúgásért nem zavarták le a pályáról Cristiano Ronaldót