Foci

Csúcsra járatta a Simeone-stílust az Atlético

A Las Palmas otthonában vendégeskedett a listavezető Atlético Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A Matracosok ismét a kellemetlenebbik arcukat mutatták, mert ugyan a Kanári-szigeteki együttesnél volt többet a labda és Oblaknak kellett bemutatnia nagyobb védéseket az első félidőben, mégis a fővárosiak szereztek vezetést, egy hazai védelmi hibát Filipe Luis büntetett góllal.

Filipe Luis gólja:

A második játékrészre sem változott a játék képe, a Las Palmas becsülettel küzdött, akadtak is helyzetei az együttesnek, az egyenlítés azonban csak nem akart összejönni. Az Atlético aztán a 68. percben megduplázta előnyét, Griezmann ugrott ki a leshatáron, majd higgadtan a kapuba helyezett.

Griezmann tette fel az i-re a pontot:

Szimpatikus volt a Las Palmas hozzáállása, kétgólos hátrányban sem adta fel a hazai együttes, ám a próbálkozások nem jártak sikerrel (igaz, volt egy büntetőgyanús szituáció a hajrában, amit nem fújt be a játékvezető). Sőt, a hajrában ismét Griezmann villant, 0-3 lett a vége.

Diego Simeone irányítása alatt az Atlético megtanult nyerni, ha nem is mindig szép játékkal. Erre volt tökéletes példa a vasárnapi mérkőzés, amikor is a meccs nagy részében főleg a kőkemény bekkelésre figyelt a csapat és így is 3-0-ra nyerni tudott.

Eredmény – La Liga, 20. forduló

Las Palmas – Atlético Madrid 0-3 (0-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik