Hungary's midfielder Ádám Nagy is pictured prior to the Euro 2016 play-off football match between Hungary and Norway at the Grupama Arena in Budapest on November 15, 2015.   / AFP / ATTILA KISBENEDEK
Foci

Nagy Ádámra szemet vetett a Chelsea

24.hu
24.hu

2016. 01. 15. 17:54

A játékost képviselő menedzseriroda elmondása szerint az összes jegyzett európai bajnokságból érdeklődtek a futballista iránt.
Korábban a témában:

Nagy Ádám az idei szezonban robbant be. Azon kívül, hogy a Ferencváros alapembere lett, ötször már a felnőtt válogatottban is szóhoz jutott. A Nemzeti Sport értesülései szerint az angol bajnokság címvédője, a Chelsea is felfigyelt rá. A sportnapilap két különböző forrásból is értesült a lehetséges klubváltásról.

Persze készpénznek még nem kell venni, hogy Nagy a londoni sztárcsapat játékosa lesz, viszont már az is nagy szó, hogy egy magyar labdarúgóra felfigyelt a Bajnokok Ligája 2012-es győztese.

A lap megkeresésére az angol csapat sajtóosztálya nem válaszolt. míg a Fradi folyamatban lévő átigazolási ügyről nem nyilatkozik, ahogy azt a  játékos sem teheti meg a klub engedélye nélkül.

A futballistát képviselő CMG menedzseriroda az NSO megkeresésére a következőket mondta:

Szinte nincs olyan jegyzett európai bajnokság, amelyből ne érdeklődtek volna már Nagy Ádám iránt, és az is természetes, ha egy ilyen ígéretes tehetség európai sztárcsapatok megfigyelőinek noteszébe is bekerül. Ugyanakkor, ahogy azt korábban is elmondtuk, nincs realitása annak, hogy Nagy Ádám a télen csapatot váltson.

Amennyiben Nagyot valóban leigazolná a Chelsea, egyáltalán nem biztos, hogy maradna is a csapatnál. Lehet, kölcsönbe azonnal visszatérne a zöld-fehérekhez, vagy menne a Vitesse csapatához. A holland együttes gyakorlatilag a Chelsea fiókcsapata, az idei szezonban öt játékos (Lewis Baker, Nathan, Dominic Solanke, Danilo Pantic és Isaiah Brown) szerepel kölcsönben az arnhemi alakulatnál.

Kommentek

Budapest, 2015. szeptember 3.
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai a Románia elleni Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzés elõtti edzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2015. szeptember 3-án.
MTI Fotó: Illyés TiborMájusban Anglia ellen játszhat a Storck-csapat
Kleinheisler jó benyomást tett a Werder Bremen szakmai stábjára