Foci

Kleinheislerről beszélt a Werder Bremen edzője

A magyar futballista erényeiről és gyengéjéről is szót ejtett Viktor Skripnik.

Kleinheisler László jelenleg a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 16. helyén álló Werder Bremen csapatánál szerepel próbajátékon. A törökországi edzőtáborban a fiatal támadó bizonyíthat a szakmai stábnak. Viktor Skripnik a weser-kurier.de oldalnak beszélt a középpályásról.

Az ukrán mester elmondta, azonnal látszott, hogy Kleinheisler hasznos lehet a pálya közepén. A kétszeres válogatott labdarúgó hamar beilleszkedett a csapatba és felvette a ritmus. Viszont Skripnik azt is kiemelte, látszik a játékoson, hogy nincs tökéletes fizikai állapotban. Szerinte lenne mit tennie a konditeremben.

Kleinheisler gyengébb fizikai állapota azzal is magyarázható, hogy az őszi szezonban végig a Videoton NB III-as csapatával edzett, tétmérkőzésen csak kétszer, a norvégok elleni Eb-pótselejtezőn lépett pályára.

A Werder pénteken két félkészülési mérkőzésen lép pályára, délelőtt az azeri Inter Baki, délután pedig az osztrák Austria Wien ellen. A magyar játékos az egyik mérkőzésen biztosan szerepet kap, az ott mutatott teljesítménye alapján dől majd el, hogy szerződtetik-e vagy sem.

A középpályás kontraktusa nyáronn jár le Székesfehérváron, így a németek ingyen biztosan nem tudják megszerezni őt januárban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik