Foci

Az MLSZ-ben is téma Kleinheisler mellőzése

Azt a klubelnök sem indokolta meg, hogy a második csapatban miért nem jut szóhoz a futballista.

A Norvégia elleni Eb-pótselejtező óta szinte nem telik el úgy nap, hogy egy hír ne jelenne meg Kleinheisler Lászlóról. Van amikor a lehetséges átigazolásáról cikkez a sajtó, és van amikor a Videotonnál lévő helyzetéről írnak. Most az utóbbiról tudunk beszámolni.

Azt már szinte mindenki kívülről fújja, hogy a fiatal játékos az idei szezonban egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára klubcsapatában. A futballista nem kívánta meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését, így a második csapathoz küldték, de ott is csak az edzéseken villoghat.

Kleinheisler nagyon menne Székesfehérvárról, állítólag lengyel, török, magyar és német ajánlatai is vannak. A legfrissebb hírek szerint a Bundesligában szereplő Werder Bremen is kinézte magának.

A tehetséges játékos mellőzését már nem csak a szurkolók, hanem a MLSZ is furcsának találja. A szövetség elnökségi tagjaitól folyamatosan kapja a bírálatokat a klub elnöke Garancsi István, hogy Kleinheisler miért nem játszik – írja az Index.

A sportvezető elmondta, a kétszeres válogatottnak lett volna esélye bejátszania magát a csapatba, de ő úgy döntött, nem hosszabbítja meg kontraktusát. Ezek után az edző már ne számolt vele, hiszen úgyis távozni fog. Garancsi arról már nem nyilatkozott, hogy az NB III-ben vajon miért mellőzik a játékost.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik